Ben jij inspiratie aan het opdoen voor een nieuwe vloer? Dan is het je vast nog niet ontgaan, de visgraat vloer. De visgraat trend gaat al jaren mee, maar is zeker in 2023 nog helemaal hot en trendy. Het is niet weg te denken. Ieder van ons kent wel een huishouden waar een visgraat vloer te vinden is. Maar is de trend ook wat voor jou? Wie weet heb jij namelijk binnenkort wel een visgraat vloer in je huis liggen.  

Dé visgraat vloer   

Waar typeert een visgraat vloer zich nou onder? Een visgraat vloer staat erom bekent dat ze stijlvol zijn en een bewegelijk effect geven aan de ruimte in je huis. Het patroon van de visgraat geeft de ruimte ook nog eens een chique uitstraling. Wie wil dat nou niet? Een visgraat vloer vind je terug in verschillende soorten materialen, zoals laminaat, parket en pvc. Helaas is het niet goedkoop en wordt de visgraat vloer in een hogere categorieprijs geplaatst dan de gemiddelde vloer. Dit komt doordat een visgraat vloer veel arbeid vraagt. Vroeger, eeuwen geleden, zag je visgraat vloeren al terugkomen in huizen. Alleen toch zag je die destijds alleen in rijke huizen liggen, omdat het een behoorlijk prijskaartje had. Tegenwoordig zie je het meer in huizen dan vroeger. 

Waarom een visgraat laminaat vloer? 

Zoals hierboven benoemd kan een visgraat vloer behoorlijk oplopen in prijs. Niemand wil hier veel geld aan kwijt zijn en het moet toch goedkoper kunnen? Als je toch een goedkopere vloer wilt, maar wel visgraat wilt, is een laminaat visgraat vloer een zeer goed alternatief. Het grote voordeel is ook nog eens dat je veel verschillende soorten varianten hebt en het aanbod niet beperkt is. Hierdoor heb je ruime keuze op het gebied van kleur, lengte, gevoelsoppervlakte en breedte.  

Laminaat laten plaatsen 

Nu je een hele mooie vloer hebt uitgezocht komt het punt dat je nog een poos druk bezig bent met het plaatsen van het laminaat. Denk jij toch dat het neerleggen van het nieuw gekochte laminaat toch niet helemaal wat voor jou is? Dan is het ook een goede optie om laminaat te plaatsen door een externe partij. Het leggen van een vloer heeft niet per direct kennis en ervaring nodig, maar door iemand in te schaken kan je snel optimaal genieten van je nieuwe vloer en weet je zeker dat het goed gebeurt. Nu ben je gegarandeerd om snel en heerlijk te kunnen genieten van je nieuwe vloer.